Auto Garagen ApS

Kort om værkstedet

Topudstyret værksted

Hvad kan du bruge os til?

Som autoværksted i dag er det vigtigt at kunne mange forskellige ting. Ikke bare skal vi kunne skrue i alle typer af biler, men vi skal også have udstyr til at kunne kommunikere med alle de forskellige systemer, der er i bilerne i dag.

Hos Auto Garagen har vi udstyret til at kunne kommunikere med systemerne, og vi kan derfor hjælpe med rigtig mange forskellige opgaver.

Vi kan både reparere din firmabil, varebil, sommerbil eller privatbil. Hos os er ingen opgave for lille – og ingen for stor!

Herunder kan du se nogle af de ting, vi laver:

  • Aircondition
  • Service
  • Fejlfinding
  • Klargøring

Kort fortalt – ALT! Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi hjælper dig med at fikse problemet.

Værksted i Kolding

Professionelt autoværksted

Dit lokale autoværksted i Kolding og omegn

Velkommen hos Auto Garagen! Her tilbyder vi alle former for servicering og reparation af din bil. Der er ikke den opgave, der hverken er for stor eller lille til os.

Kig ind til en snak og en kop kaffe på værkstedet

Du er altid velkommen til at komme forbi vores værksted, hvis du har spørgsmål eller blot vil se, hvor vi holder til. Der er altid kaffe på kanden og tid til en uforpligtende snak!

Hos Auto Garagen er kundepleje i højsædet

Det er vigtigt for os, at vores kunder får følelsen af hygge, og at de er trygge ved at være her. Vi lægger høj vægt på god service, og her er altid rent og pænt.

Baggrund og historie
Hvem er Autogaragen

Auto Garagen består i øjeblikket af to mand, nemlig grundlæggeren og indehaveren Tobias Thorning og hans lærling. 

Tobias har været udlært automekaniker i ca. 8 år, hvor han blev udlært hos MR Biler i Kolding. Efter han blev udlært, har han arbejdet meget med fejlfinding og reparation af alle typer biler, og han har tilmed været ansat hos andre diagnosespecifikke virksomheder.

Inden han tog springet og startede Auto Garagen, var han tilbage hos MR Biler som medejer/partner – så hvis I har været dér, ved I, hvem han er!

Tobias sætter en ære i at være god og tro mod sine kunder, og han ønsker kun, at alle har en god oplevelse, når de kommer hos Auto Garagen. Derfor har han også indrettet værkstedet, så man kan føle sig godt tilpas og i trygge hænder.

Hos Auto Garagen kan du altid nyde en kop kaffe i dineren, mens du kigger ud på værkstedet, hvor din bil bliver repareret.