Ydelser

ADAS / Radar- og kamerakalibrering

Auto Garagen tilbyder

ADAS / Radar- og kamerakalibrering

Hos Auto Garagen tilbyder vi radar- og kamerakalibrering af ADAS. ADAS er et sikkerhedssystem, der er i alle nye biler, og det kan – afhængig af udstyrsniveau – indeholde kamera i forruden til nødbremseassistent, skiltegenkendelse, vejbaneassistent osv. Det kan derudover indeholde radarer i den forreste kofanger til adaptiv fartpilot, radarer i den bagerste kofanger til blindvinkelassistent,  kamera til bakkamera samt kamera i sidespejle og kofangere til 360 graders-kamera.

Det er vigtigt, at alle disse kameraer og radarer snakker sammen og bliver kalibreret ind efter hinanden, så systemerne virker 100%, som de skal. Hvis et kamera bliver kalibreret forkert, kan det resultere i forkerte optagelser foran bilen, så nødbremseassistenten ikke virker korrekt, og med et forkert kalibreret radarsystem kan du risikere ikke at få besked, hvis der er forhindringer i den blinde vinkel. Derfor er det super vigtigt for både sikkerheden og kørekomforten, at alle kalibreringer er i orden.

Hos Auto Garagen har vi mulighed for at kalibrere alle radarer og kameraer korrekt, så de snakker korrekt sammen og måler de rigtige ting. Vi har det rigtige udstyr til kalibreringen – og vi hjælper gerne vores kunder og andre værksteder med at få kalibreret bilen korrekt, så I kan køre sikkert igen!

Vores arbejde

Billeder af kalibrering