Auto Garagen tilbyder

Klargøring

Auto Garagen tilbyder

Alt i klargøring

Hos Auto Garagen kan vi klargøre din bil præcis, som du ønsker det. Vi klarer alt i forhold til vedligehold af din bil, hvor vi bl.a. tilbyder polering, detailing, voksbehandling, lakforsegling, keramisk coating, indvendig rengøring, indvendig coating, behandling af lædersæder/interiør og coating af fælge, ruder, lak samt læder.

Ønsker du, at din bil bliver ”ridsefri” og beskyttet på den bedst mulige måde, er løsningen en fuld detailing med polering af lakken i flere stadier samt en afsluttende keramisk coating, der beskytter lakken.

Det vigtigste i polering/detailing af biler er forarbejdet: Jo flere ridser, man fjerner, og jo dybere, der kan skrabes i lakken, jo bedre bliver slutresultatet!

Alle kan give bilens lak voks eller lakforsegling, men ønsker du noget ekstra med mere dybde og færre ridser – så skal du komme til Auto Garagen! Vi er eksperter i behandling af bilen, og vi kan gøre præcis, hvad du ønsker. Se tekst og billeder herunder for nærmere information, eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder. 

Eksempler på klargøring

Mercedes E Klasse til komplet klargøring

Mercedes E Klasse til komplet klargøring

Denne Mercedes kom ind til en komplet klargøring. Bilen bar tydelig præg af nogle år på bagen samt hårdt brug. Se videoer nedenunder for før/efter-oplevelsen.

Dodge Ram SRT10 til udvendig behandling

Dodge Ram SRT10 til udvendig behandling

På denne vogn var fokusområdet det udvendige. Bilen var godt brugt, og den havde fået malet nogle dele, så det var tydeligt at se den falmede lak. Det lilla på billederne er jernpartikler, der bliver opløst af nogle kemikalier for at gøre lakken helt glat.

Vores arbejde

Billeder fra klargøring