Ydelser

VORES YDELSER


Hos Auto Garagen ApS er ingen opgaver for store eller for små.. Vi laver alt fra stenslag i ruder, udskiftning af ruder/vinduer, mekanisk arbejde i alle former, så som bremser, koblinger, tandremskift, service, kædeskift, hjulskif, dækskift, udstødning, ophæng/styretøj osv, som sagt, ingen opgave er for stor eller for lille.

Derudover håndtere vi alle former for fejlfinding af elektriske problemer, problemer med aircondition, eller andre opgaver der kræver diagnose inden reparation. 

Skal din bil synes, er det heller ikke noget problem, vi gør den klar til syn, og du kan vælge om vi skal få den synet for dig, eller du selv vil køre den i din lokale synshal.


Hos os får du altid den bedste betjening, og intet bliver lavet på din bil uden din godkendelse..!


Læs mere herunder

Mekanisk Problem

Lad os hjælpe..


Siger bilen mærkeligt? Ryster den når du kører? Virker lyset ikke? Skal du have anhængertræk på?

Hos Auto Garagen ApS kan vi hjælpe med alle typer af mekaniske problemer, og hvis du vil have det, kan vi lave et tilbud til dig, inden vi går igang med bilen..

Hvis bilen skal synes er det også muligt at få en pris på opgaven inden vi går igang, så du ved hvad det kommer til og koste når du henter din bil igen.

Hvis bilen kalder på service, så kom til os og vi laver service på din bil efter fabrikkens forskrifter og med gyldigt stempel i servicebogen.

Det Årlige Service

Lad os hjælpe..


Lyser servicelampen i din bil, eller står der i servicehæftet at det er ved at være tid til det årlige serviceeftersyn så kom ind til Auto Garagen ApS. Her kan vi hjælpe med at lave service på din bil som du ønsker. Vi kan lave det som fabrikken forskriver, med de rigtige dele og den rigtige olie, eller vi kan gøre som DU gerne vil have det skal gøres. Hos os kan du altid få gode råd og vejledning i hvordan din bil bør serviceres og hvor meget der skal laves. Ved et hvert services, stort som småt, kigger vi altid bilen igennem, og hvis der findes andre fejl vil du få det af vide.

Elektrisk Problem

Lad os hjælpe..


Lyser i bilen i en af de utallige lamper, kan det være mange ting, store som små. Hos Auto Garagen ApS kan vi hjælpe dig med disse problemer. Vi har mange forskellige typer af testudstyr til alle biler, lige fra de ældre modeller op til de nyeste biler med alt ekstraudstyret. Tobias har arbejdet med fejlfinding i elektriske systemer i mange år, og har et bredt kendskab til de forskellige bilmærker, og meget erfaring i at fejlfinde sig frem til problemet og få det løst.

Så kig ind eller ring til os hvis din bil har en elektrisk fejl, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Ekstraudstyr

Lad os hjælpe..


Har du fået købt en bil der mangler noget af det du gerne vil have? Hos Auto Garagen ApS kan vi hjælpe med mange typer af ekstraudstyr. Det kan være et navigationssystem, anhængertræk, alufælge eller noget helt andet du godt kunne tænke dig til lige netop din bil,,

Vi samarbejder med mange store bilhuse ifht originalt udstyr, samt har mange kontakter til uoriginalt udstyr der kan få din bil til at blive som du gerne vil have det!

Hvis du har et specifikt ønske, så kig ind forbi og vi finder ud af hvordan vi kan hjælpe dig, og hvad det eventuelt vil koste.

Email: info@auto-garagen.dk

Ring: +45 3117 9833

Copyright @ All Rights Reserved