Om os

HVAD KAN DU BRUGE OS TIL..


Som autoværksted i dag er det vigtigt at kunne mange forskellige ting. Ikke bare skal vi kunne skrue i alle typer af biler, men vi skal også have udstyr til at kunne kommunikere med alle de forskellige systemer der er i bilerne i dag.

Hos Auto Garagen har vi udstyret til at kunne kommunikere med systemerne, og vi kan derfor hjælpe med rigtig mange forskellige opgaver.

Vi kan både reparare din firmabil, varebil, sommerbil eller privat bil..

Hos os er ingen opgave for lille, og ingen er for stor, herunder kan du se nogle af de ting vi laver..

  • Aircondition
  • Service
  • Fejlfinding
  • Klargøring
  • Kort fortalt - ALT..

Mekanisk Problem

Lad os hjælpe..

Elektrisk Problem

Lad os hjælpe..

Service

Lad os hjælpe..

Ekstraudstyr

Lad os hjælpe..

SE HVAD VI BLANDT ANDET KAN

SKRIV EN BESKED

HVEM ER AUTO GARAGEN


Auto Garagen består i øjeblikket af én mand, nemlig grundlæggeren og indehaveren Tobias Thorning.

Tobias har været udlært automekaniker i ca 8 år, og blev udlært hos MR Biler i Kolding. Efter han blev udlært har han arbejdet meget med fejlfinding og reparation af alle typer biler, og har tilmed været ansat hos andre diagnosespecifikke virksomheder.

Inden han tog springet og startede Auto Garagen var han tilbage hos MR Biler som medejer/partner - så hvis i har været der, ved i hvem han er :)


Tobias sætter en ære i at være god og tro mod sine kunder, og ønsker kun at alle har en god oplevelse når de kommer hos Auto Garagen. Derfor har han også indrettet værkstedet så man kan føle sig godt tilpas og i trygge hænder. 


Hos Auto Garagen kan du altid nyde en kop kaffe i dineren mens du kigger ud på værkstedet hvor din bil bliver repararet...

Email: info@auto-garagen.dk

Ring: +45 3117 9833

Copyright @ All Rights Reserved